Ajuntament d'Olocau del Rei

Naturalesa

Les ermites de la Magdaleana (s. XV), de Sant Blai (s. XV-XVIII), de la Taronja (s. XVIII) i de Sant Marcos (s. XVIII) però sobre una ermita originària del s. XV, són valuosos exemples d'arquitectura religiosa que jalonen els passejos per l'exuberant naturalesa d'Olocau del Rei.

Mostres úniques de masies fortificades, com el conjunt de Vente-Valleje (s. XVII-XIX) o la masia de Torre de l'Arc, destaquen sobre les nombroses masies que podem trobar en els nostres passejos pel terme, que ens parlen de la riquesa del municipi.

Espais d'esplèndida vegetació com la Pineda del Boveral, masses boscoses de pins, carrasques, savines i roures, junt amb vermos o elevats turons i queixals, formen el característic paisatge del Mestrat que podem admirar a Olocau del Rei. Així junt amb fonts com la Canaleta o els Dolls en frondosos barrancs, trobem altures com l'Alt de la Taronja (1162 m) o el Bavalar (1300 m) que ens oferixen unes vistes panoràmiques des de l'ermita de la Mare de Déu de la Taronja o el Mirador del Pi, que comprenen tot el terme municipal d'Olocau del Rei.

Una rica fauna on podem trobar el porc senglar, la llebre, la perdiu… ens acompanyarà.
En un turó al nord del municipi podem veure les ruïnes del Castillo (s. XI) entre les que destaca una de les torres del mateix. I tot això ens permet disfrutar de múltiples i interessants passejos pels seus camins i sengles, quasi tots ells senyalitzats.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal